#vremuribune

#vremuribune

Mulțumim, Moldova!

Cetățenii au învins!

Manifest

Victoria covârșitoare a Maiei Sandu a arătat că majoritatea cetățenilor vor o schimbare spre bine. Moldova, lovită de criză, migrație, secetă, pandemie, dar mai ales lovită de hoți fără limite, de hoți de miliarde, are nevoie de o gură de aer. Moldova are nevoie de un Parlament responsabil și de un guvern stabil care vor asigura dreptatea și echitatea socială. Perioada de furt, fărădelege, dezbinare și sărăcire intenționată a celor mulți poate să se încheie în 2021.Oamenii vor să trăiască bine la ei acasă, alături de cei dragi. Să se simtă liberi, să se bucure de prosperitate, să-și vadă munca apreciată, să știe că ceea ce e a lor nu va fi furat.

Oamenii vor să vadă cum dreptatea taie poftele celor care îi fură. Oamenii vor un stat care îi protejează și care pune hoții la închisoare, nu la șefie. Vor să îi vadă înstăriți pe cei care muncesc, promovați pe cei care merită, aleși pe cei care își țin promisiunile.

Moldova are în 2021 marea șansă să intre într-o perioadă de dezvoltare stabilă, de creștere economică, de deschidere, acumulare și construcție. Cetățenii simt acest moment, iar așteptarea unei victorii decisive e în ochii și inimile tuturor. Oamenii au cerut alegeri anticipate și oamenii au ieșit învingători. 

Vin vremuri bune pentru țara noastră. Vin vremuri în care vom trăi mai bine, mai liber, mai liniștiți, în bună înțelegere. Pornim pe un nou drum, unul al muncii prețuite, avuției acumulate cinstit, al respectului față de cetățean și al încrederii în viitor.

Pornim vremurile bune.

Partidul Acțiune și Solidaritate