#времясозидания

#времясозидания

Pornește vremurile bune!

Fii voluntar în echipa PAS!

Moldova are în 2021 marea șansă să intre într-o perioadă de dezvoltare stabilă, de creștere economică, de deschidere, acumulare și construcție. Cetățenii simt acest moment, iar așteptarea unei victorii decisive e în ochii și inimile tuturor. Oamenii au cerut alegeri anticipate și oamenii au ieșit învingători.Vom munci pentru a aduce în Parlament o majoritate de deputați onești, profesioniști și responsabili care să ofere o guvernare bună și stabilă țării.

Vom munci pentru a câștiga încrederea cetățenilor. A venit vremea să pornim pe un nou drum, unul al muncii prețuite, avuției acumulate cinstit, al respectului față de cetățean și al încrederii în viitor. Uniți, solidari, așa cum am învins în 2020, așa vom învinge pe 11 iulie 2021.

Avem nevoie de ajutorul tău:

  • Pornește cu noi în satele Moldovei pentru a câștiga încrederea cetățenilor.
  • Fii observator în secțiile de vot și apără votul în ziua alegerilor.
  • Distribuie mesajele noastre în sate, în orașe și în diasporă.

Vin vremuri bune pentru țara noastră. Vin vremuri în care vom trăi mai bine, mai liber, mai liniștiți, în bună înțelegere. Echipa PAS este mare și puternică datorită oamenilor ca tine. Pune umărul – pornim vremurile bune.

Pentru a te alătura echipei, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Echipa noastră va reveni cu un apel telefonic și vom discuta despre campania #VremuriBune. Îți mulțumim pentru susținere și dorința de implicare.